default logo

Dagbladshop.nl

Dagbladshop.nl. Welkom op onze site. Op Dagbladshop.nl vindt u een compleet overzicht met de beste acties van de meeste landelijke dagbladen, regionale dagbladen en opiniebladen. Wanneer u kiest voor Dagbladshop.nl profiteert u van hoge kortingen. Dagbladshop.nl heeft voor u de beste acties en prijzen verzameld bij onze partners.
Hieronder alvast een overzicht van enkele abonnementen:

Telegraaf abonnement
De Telegraaf + VROUW
48 nummers nu 28,- (8 weken)
Stopt automatisch

Naar abonnement
elsevier abonnement
Elsevier
12 nummers voor 15,-
Stopt automatisch

Naar abonnement
nrc next abonnement
nrc.next
13 weken 20,-
Stopt automatisch

Naar abonnement
nrc handelsblad abonnement
NRC Handelsblad
13 weken nu 25,-
Stopt automatisch

Naar abonnement

Win een Media Markt cadeaubon t.w.v. € 50,-!

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief van Dagbladshop.nl en ontvang geregeld de beste abonnementen in uw mail. Geen verdere verplichtingen, uitschrijven kan op elk gewenst moment.

Terug naar boven

Waarom Dagbladshop.nl?

  • Voordelig

    Wij doen ons best om alleen de beste acties van onze partners te vertonen op dagbladshop.nl. Hierdoor kunt u veel geld besparen en genieten van een abonnement op de krant.
  • Servicegericht

    Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we enerzijds via dagbladshop.nl, maar ook onze nieuwsbrief draagt bij aan een optimale serviceverlening.
  • Handig

    Voor iedereen die op zoek is naar een abonnement op een dagblad is dagbladshop.nl de juiste keuze. Wij verzamelen acties van meerdere partners waardoor u in een overzicht direct de beste acties kunt vinden. Handig toch?
Dagbladshop.nl is nieuw!
Sinds kort heeft dagbladshop.nl haar site live gezet. Wij hopen u hiermee goed van dienst te kunnen zijn.

Heeft u tips of suggesties om de site verder te verbeteren dan horen we dit graag. Laat het ons weten via het contactformulier.